If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сутрин като е студена колата мигача си цъка. Малко да се стопли и спира Какво може да е дали мога аз да си го сменя? Много ме дразни и ако не мога да се справя ще ходя да търся някой да ми го оправя. Ако можете да помогнете ще съм ви благодарен
при мен проблема беше, ту го има, ту го няма, и даже като натисках спирачките светеше и той , и разбира се на таблото ми даваше индикация, оказа се отзад където е буксата при стопа и мигача в багажника се е окислило и замърсило и правеше късо, най-добре е пръскане с ВД 40, но аз го изчистих малко и се оправи
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Благодаря ти за бързия отговор. Ама той си мига почти винаги ама трябва няколко пъти да го натискам нагоре надолу и тогажа тръгне спре тръгне спре и като ударя кормилото отдолу където е пластмасата и почне да мига. Да не би нещо от там да не прави хубав контакт? Не знам не разбирам от електроника.
Сутрин като е студена колата мигача си цъка. Малко да се стопли и спира Какво може да е дали мога аз да си го сменя? Много ме дразни и ако не мога да се справя ще ходя да търся някой да ми го оправя. Ако можете да помогнете ще съм ви благодарен
Comment